Om SFO Paraplyen Ejstrupholm skole:

Paraplyen er en SFO som har pasning til børn fra 0. klasse til og med 6. klasse. Vi har i snit 100 børn om året.

Pr. 1/1-2017 er pasningen for 0-4 klasse. Børn fra 5-6 kl. kan søge dispensation via pladsanvisningen til [email protected]

På skolen er der ca. 330 børn fra 0-9 kl.

Opdeling i SFO

SFO:                                            0. årg. – 4. årg. (Dispensation for 5-6 kl. foretages via digitalpladsanvisning).

Miniklub:                                      Bruges af de ældste i SFO og til aftenklub (for 5-6 kl.)

Der er fremmødekontrol fra 0.- 2. årgang. Det vil sige, at vi registrerer barnets ankomst og kontakter forældrene, hvis barnet ikke kommer i DUF. Forældre giver besked om sygdom og fravær samt om evt. legeaftaler, eller ændringer. Dette sker på Tabulex.

Som det ser ud nu så; Fra 3. årgang er der registreret fremmøde. Det vil sige, at vi registrerer barnets ankomst, men vi kontakter ikke forældrene, hvis barnet ikke kommer i SFO. Forældrene giver ikke nødvendigvis besked om sygdom, fravær og evt. legeaftaler.

Vi har gode faciliteter. Vores ude arealer byder på mange muligheder i form af legeområde med bålplads, multibane, sportsplads, skov og sø. Derudover har vi mulighed for at benytte skolens lokaler.

Personalet arbejder tæt sammen på tværs af både årgange og afdelinger. Personalet samarbejder både i forhold til pædagogikken og det daglige praktiske arbejde, fx ved møder, morgenåbning, feriepasning og daglig fleksibilitet.

Pr. august 2015 er skolen startet med rullende skolestart og derfor ”ruller” børnene ind 4 gange om året. Dette sker i tæt samarbejde med børnehaven.