• 25-10-2017
    Edison lokalfinaler · 7A
    Morten Høyberg Christensen den 11-10-2017
    Kære forældre

Som vi alle ved, så er vi på vej ind i den mørke tid og heldigvis har vi mange elever, der cykler til skole. Husk, at få talt med jeres barn om vigtigheden af cykellygter, når de kører om morgenen. Det er specielt der, mørket sniger sig ind på os i øjeblikket.

Mvh Morten
    Jette Mølsted den 09-10-2017
    Kom gratis til håndbold hos HC Midtjylland
    Nu er håndboldsæsonen 2017-18 for alvor i gang og vi hos HC Midtjylland har mange gode hjemmekampe den næste måneds tid at se frem til. Sidste år havde vi fornøjelsen af at tilbyde jer gratis billetter til en af vores hjemmekampe. Det var så stor en succes at vi igen i år har fået muligheden. Vi vil derfor gerne give alle Ikast-Brande kommunes skolebørn og deres familier en rigtig god håndboldoplevelse.
    Vores tre næste hjemmekampe er:
    • Bjerringbro-Silkeborg torsdag d. 12. oktober kl. 18.30
    • KIF Kolding København torsdag d. 2. november kl. 18.30
    • TM Tønder fredag d. 17. november kl. 18.30
    Vi tilbyder jer op til 4 stk. billetter til en eller flere af ovenstående kampe. Alt i skal gøre, er at skrive en mail til [email protected], hvor I skriver ’Skole’ i emnefeltet og ellers angiver, hvilke(n) kamp(e) I ønsker billetter til, og hvor mange billetter I ønsker til dem hver især.

Janne Henneberg
     HC Midtjylland